Ez a 4 nem hagyományos ékszer felkelti a figyelmét

Bross, piercing vagy grillz. Ezek az ékszerek is szokatlannak tekinthetők.
Facebook
LinkedIn

Amikor az ékszerre gondolunk, a legtöbb embernek automatikusan eszébe jutnak a karkötők, nyakláncok, medálok, gyöngyök, fülbevalók, gyűrűk és hasonlók. Az igazat megvallva nem csoda. A karórával együtt ezek a legkelendőbb divatkiegészítők, amelyekben a piac nem szenved hiányt. De mi jelenik meg a szeme előtt, ha a nem hagyományos ékszerre gondol? Próbáljon belegondolni, mielőtt még folytatja az olvasást. A következő sorokban ugyanis 4 féle ilyen ékszert sorolunk fel, és minden bizonnyal felkeltik a figyelmet. Kitalálja, miről is lesz szó?

A cikk tartalma

A legérdekesebb nem hagyományos ékszerek

Ha belegondolunk, hogy melyik ékszer néz ki a maga módján szokatlannak, akkor főként 4 féle divatkiegészítő jut eszünkbe. Ezek a:

  • bross
  • grillz
  • fülgyűrű
  • septum

Persze jóval többet lehetne megemlíteni. Mi azonban a nem konvencionalitás szempontjából az általunk a legmegfelelőbbnek tartottakat választottuk.

A bross a legkevésbé szokatlan a listánkon

1. Ősi bross

A nem hagyományos ékszerek listájáról a bross nevezhető a legkevésbé nem hagyományosnak. Az idősebb generáció még viselte fiatalkorában. És szokás szerint, ma visszatér a divatba. De ne csak a nagyi kabátján számítson rá. Ma már a fiatalabb hölgyek is előszeretettel nyúlnak a bross után. Egy ízlésesen megválasztott bross a kabáton nem csak feldobja az outfitet, de magabiztosságot is ad.

A nem hagyományos ékszerek közé mindenképp beletartozik a "grillz", ami különösen a rapperek körében népszerű.
Forrás: https://www.intheknow.com/

2. Extravagáns grillz

Észrevette már valaha némely rapperen az  „aranyfogait”? Akár igen, akár nem, tudni kell, hogy nem igazi aranyfogak voltak. Valószínűleg e az úgynevezett grillz-ről volt szó, amely a fogak egyfajta arany díszítését képviseli. Kialakításától függően lehet tömör, szegélyezett vagy akár különféle drágakövekkel meghintet.

3. Bohém fülgyűrű

Egy ősi ékszer, amelyet különösen a bohém lelkek kedveltek – ez a fülgyűrű. Vigyázat, nem fülbevaló! A fülgyűrűt leginkább a gyengédebb nem fiatalabb generációja viseli szívesen – például különböző fesztiválok alkalmával. Viselhető a fülszegély közepére vagy felső harmadára rögzítve is.

A "septum"-ot is a nem hagyományos ékszerek közé soroljuk

4. Septum - egyedi piercing

Valószínűleg nem lenne teljesen helyénvaló a piercinget nem szokványos ékszernek nevezni. Sokan viselik, főleg a fülön. Azonban, ha az orrpiercingről, az úgynevezett septum-ról van szó, az már nem teljesen szokványos. A szeptum-ra jellemző az alakja, amely karika formájú. Egy ilyen orrgyűrű lehet díszített vagy sima.

Hagyományos kontra nem hagyományos ékszer – melyiket válasszuk?

Ez egy olyan kérdés, amelyre sajnos nincs általános válasz. Pusztán egyéni kérdés, hogy ki melyik ékszert választja. A választást azonban mindenképpen megkönnyíti a természete, ill. a hozzáállása. Ha divatkiegészítőket elsősorban azért visel, hogy jól érezze magát és feltűnés nélkül feldobja az outfitjét, akkor az Ön számára a hagyományos ékszer lesz a legideálisabb, mint például a karkötő, nyaklánc vagy fülbevaló. Ha azonban a divatkiegészítőkkel szeretne kitűnni a tömegből, és egyúttal az egész megjelenését kiemelni, akkor fogadjon néhány nem hagyományos ékszerre – legyen szó grillz-ről, fülgyűrűról, septumról, kevésbé nem hagyományos brossról , vagy másról.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top