Hogyan viseljünk hosszú fülbevalót bátran és magabiztosan

A hosszú fülbevaló stílusos női kiegészítő
Facebook
LinkedIn

Egy bölcs mondta egyszer, hogy a bátorság az, ha tudjuk, mitől nem félni. Merjük állítani, hogy a divat és az öltözködés világában ez a bölcsesség kétszeresen érvényes. Nem elég beleszeretni a hosszú fülbevalóba, azt is tudni kell, hogyan kell viselni. Egy nyaklánchoz vagy karkötőhöz képest kiemelkedő, ill. stratégiai helyen helyezi fel a fülbevalót. Kiválasztásával nemcsak az öltözék végső hatását, de az arc és a nyak megjelenését is befolyásolja. Ha már összeszedte a bátorságot egy merész darabhoz, érdemes kellő figyelmet fordítania a válogatásra és a hangolásra. Eláruljuk, hogyan válasszunk megfelelő hosszú fülbevalót, és mivel kombináljuk.

A cikk tartalma

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hosszú fülbevalót

Különböző színek, méretek, formák és anyagok. A piac tele van többé vagy kevésbé extravagáns fülbevalókkal. Míg egyes nők megengedhetik maguknak, hogy egy 10 cm-es ékszer után nyúljanak, addig másoknak érdemes érzékenyen megfontolni egy kevésbé feltűnő lógó fülbevalót. Kövesse az alábbi kritériumokat, és garantáltan ragyogni fog.

A nyak hossza

Ha gyönyörű hattyú nyaka van, megengedheti magának a kísérletezést. Nyugodtan nyúljon az extravagáns darabok után, és ne féljen a színektől vagy a telt formáktól. Válasszon 7-10 cm hosszú fülbevalót, és viselje büszkén. A rövidebb nyakú hölgyek körültekintőbbek legyenek a hossz kiválasztásánál. Ha a nyaka vastagabb, ragaszkodjon a kevésbé feltűnő lánc- és bojtos modellekhez. A rövidebb, de karcsú nyakú hölgyek ovális vagy kerek formákat is megengedhetnek maguknak. Ebben az esetben azonban nem javasoljuk az 5 cm-es hossz túllépését.

Arcforma

Pontot az ovális arcú hölgyek szereznek, akik bármilyen hosszú lógó fülbevalót megengedhetnek maguknak. Más nőknek ügyelniük kell arra, hogy a hosszú fülbevalók ne ütközzenek arcuk arányaival. A kerek arc láncos vagy könnycsepp fülbevalót igényel, amely optikailag meghosszabbítja. A lekerekített forma illeszkedik a négyzet alakú archoz, vizuálisan lágyítja azt. A fülbevaló ívelt vonalaival nagyon szépen kiemelkedik a szív alakú arc. És a könnycsepp modellek megfelelnek a háromszög alakú arcnak. Ha az arca meglehetősen keskeny és hosszúkás, keressen kerek fülbevalót, amely optikailag kitölti.

Hajszín

A fém kiválasztása a haj színétől függően meglehetősen egyszerű. Míg a sárga arany illik a szőkékhez, a barnáknak érdemes hosszú ezüst fülbevalót választani. A tüzes vörös hajúaknak, természetesen, remekül áll a rose gold.

Bőrszín

A bőr tónusa sokat segít, amikor színes darabokat választ. Ha a bőre inkább meleg tónusú, akkor arany, zöld, barna és réz színű fülbevalók után nyúlhat. A hűvösebb, rózsaszín vagy kék árnyalatú típusoknak érdemes kék, piros vagy lila árnyalatú hosszú fülbevalót választani. Az ezüst fülbevalók vagy az ezüst színű ékszerek is jól mutatnak rajtuk.

A hosszú fülbevaló megfelelő menyasszonyoknak is

Hogyan viseljünk a hosszú fülbevalót

Most, hogy az ékszerdobozában van a megfelelő divatos kiegészítő, meg kell tanulnia, hogyan kombinálja. Itt jön képbe az alkalom és az öltözék kiválasztása.

A megfelelő alkalom a hosszú fülbevaló viselésére

Az alkalom kiválasztása a fülbevaló stílusától függ. A kövekkel és kristályokkal kirakott ragyogó arany és ezüst modellek esti alkalmakra és különleges eseményekre valók. A tollas fülbevalók, a színes gyöngyös modellek és az extravagáns színek, formák és anyagok viszont alkalmasak a hétköznapi viseletre egy lezser outfittel. Az eleganciát és a munkahelyi outfitet, amelyekhez nem kell szigorú formai szabályokat betartani, a kecses formájú hosszú fülbevalók kevésbé feltűnő modelljei hangsúlyozhatják.

Az öltözék, amely jól megérti magát a hosszú fülbevalóval

  • Estélyi ruha és alkalmi viselet
  • Világos blúz
  • Sifon ruha
  • Vállat szabadon hagyó felső
  • V-nyakú felső és ruha

Tippünk: Ne próbálja a hosszú lógó fülbevalót sportos vagy formális öltözékkel kombinálni. Sportoláshoz a hosszú fülbevaló nem praktikus és ízléstelen, hivatalos alkalmakra pedig túl lazának és kihívónak tűnik.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top