Guess ékszer – amit a hölgyek imádnak

A Guess márka kínálata legszebb ékszereit válogattuk össze
Facebook
LinkedIn

Ha divatikonnak nevezzük a Guess márkát, valószínűleg senki sem fog ellentmondani. Ez a legendás cég úgymond újradefiniálta a farmer divatot, ugyanakkor remek megjelenésű divat kiegészítővel elnyerte a vásárlók hűségét szerte a világon. Szavainkat csak megerősítik olyan fashion darabok, mint például ékszer vagy férfi és női Guess karóra. A következő sorokat a Guess ékszernek szenteljük.

A cikk tartalma

A Guess márka történelméből

Mielőtt rátérnénk magára a Guess ékszerre, néhány szóban meg kell hogy említsük a Guess márka történelmét.

A Guess céget 1981-ben alapították. Ezért a négy Marciano testvér volt a felelős, akik Dél-Franciaországot hagyták ott amerikai álmuk megvalósítása érdekében. Az európai felfogásnak köszönhetően kissé másképp vélekedtek a helyi divatról. Ezt használták fel farmerjaik kialakításában, amire a kezdetektől fogva folyamatos igény mutatkozott – még olyan neves áruházakban is, mint az ikonikus Bloomingdale’s.

El lehet mondani, hogy a Guess márka elég hamar szimbolizálni kezdte az egyfajta fiatalos, szexi és kalandos életmódot. És lényegében ez ma is igaz. Egyébként érdekes, hogy jelenleg a világ több mint 80 országában kaphat Guess termékeket.

Tudta, hogy a Guess logó színeinek van jelentése? A vörös a szerelmet és a szenvedélyt, a fekete az eleganciát és a kifinomultságot és a fehér a cég tisztaságát és a megbízhatóságát jelképezi.

A Guess márka alapítói

Paul Marciano és Maurice Marciano – a Guess márka alapítói
Forrás: https://www.nytimes.com

Guess ékszer és a márka bő kínálata

Tehát visszatérünk a cikk lényegére – nem mint hogyha a korábbi információs betétek szükségtelenek lennének. A Guess kínálatában az ékszerek széles választékát találja. Ha belegondolunk, azt sem tudjuk, honnan kezdjük.

  • Guess női fülbevaló – jellemző rá, hogy finoman hangsúlyozza a nő arcának gyengéd vonalait. Különböző formákban kapható – a szívektől a körökön át a háromszögekig.
  • Guess női karkötő – szív, kerek és háromszög alakú medálok általában a női Guess karkötő szerves részét képezik.
  • Guess női nyaklánc – nemcsak hogy minden hölgyet tökéletesen beragyog, fantasztikusan finomhangolja a Guess divat kiegészítők teljes készletét is.
  • Guess férfi karkötő, nyaklánc és mandzsettagomb – a Guess ékszer kínálata nem kerüli el a férfiakat sem. Különböző formájú bőr-, acél- és kombinált karkötőket, stílusos nyakláncokat és elegáns mandzsettagombokat talál benne.
Guess ékszer: nyakláncok, fülbevalók, karkötők, de különféle férfi ékszer is

Javaslatunk - Guess fülbevaló szuper áron

Annak érdekében, hogy az előző sorok elolvasása után ne csak Önre hagyjuk a megfelelő Guess kiegészítő keresését,  adunk egy remek tippet. Legalábbis reméljük, hogy Ön is úgy látja majd.

Javaslatunk egy egyszerű arany Guess fülbevaló, amely online webáruházakban szuper áron beszerezhető. Fő előnye nemcsak az a képessége, hogy finoman kiemeli a női arc gyengéd vonalait, de az is, hogy az arany szín és a közepén elhelyezkedő kövek nagyszerű kombinációt alkotnak. Mit szól hozzá? Jöhet?

A Guess ékszer portfóliójában ezt a magával ragadó arany fülbevalót is rejti

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top