Férfi karkötő – párbaj! Bőr kontra gyöngyös

Bőr vagy gyöngyös? Tanácsot adunk a férfi karkötő kiválasztásában
Facebook
LinkedIn

Férfi karkötőt ma számos divatmárka kínálatában található. Kapásból olyan divat óriásokat nevezhetnénk meg, mint a Tommy Hilfiger, a Guess, a Fossil vagy a Diesel. A portfóliójukból származó férfi karkötőt a sokoldalúság és sokféle anyag jellemzi. Különösen népszerűek a bőr és a gyöngy karkötők. Melyik oldalon áll Ön? A bőr, vagy inkább a gyöngy rajongója?

A cikk tartalma

A férfi ékszerekről általában

A 21. században az ékszer határozottan nem pusztán női ügy. A férfi divat a divatiparban stabil helyet foglal el. Annak ellenére, hogy a férfi ékszert némileg korlátozottabban találja meg a piacon a női ékszerekkel összehasonlítva, mégis szédítő a választék. A férfi divatkiegészítő nemcsak karóra, öv vagy mandzsettagomb, de különféle nyaklánc, lánc, medál ill. férfi karkötő is. A következő sorokat pedig az utoljára megnevezett kategóriának, a férfi karkötőnek szenteljük.

Férfi karkötő - párbaj

Elmondható, hogy a férfi karkötő talán a legnépszerűbb divatos kiegészítő a férfiak számára közvetlenül a karóra után. Nehéz megmondani, mi a népszerűsége titka. Talán sokoldalúságában rejlik, és talán a sokféle anyagban gyökerezik. Végül is mindkét említett előny kombinációja lehet az oka.

A férfi karkötő általában univerzális divatkiegészítő, amely tökéletesen kombinálható akár órával, akár bármilyen ruhával. Ezenkívül pontosan azt tudja átadni egy outfitnek ami hiányzik belőle – szó szerint tökéletesíteni tudja.

A legnépszerűbb a vásárlók körében a férfi bőr karkötő. Viszont sikeresen szekundál neki a férfi gyöngyös karkötő. Ismeri a fő előnyeiket? Melyik típus nyeri meg képzeletbeli párbajunkat?

Érdekelheti: 12 legjobb férfi karkötő 2021-re

Guess bőr férfi karkötő

Bőr férfi karkötő

Valószínűleg a bőr karkötő kategóriája képviseli a legszélesebb körben a férfi karkötő piaci kínálatát. Nem csoda – kellemes tapintású, természetes anyagokból készül, nemcsak a ruházattal, de egyéb kiegészítőkkel is tökéletesen kombinálható, és általában megfizethető is. Talán egyetlen hátránynak tekinthető az a tény, hogy melegebb időben, ill. sportolás közben a kéz izzadhat alatta. Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy a hétköznapokban dominálhat a megjelenésének.

Válogatásunk:

  • Tommy Hilfiger 2700998 bőr férfi karkötő
  • Tommy Hilfiger 2700670 bőr férfi karkötő
  • Guess UMB28040 bőr férfi karkötő
  • Fossil JF85096040 bőr férfi karkötő
Bőr karkötő férfiak számára, fém csattal
Forrás: fossil.com

Gyöngyös férfi karkötő

A férfi gyöngy karkötő sikeresen szekundál a bőr karkötőnek. Gyakran főleg mackósabb, vastagabb csuklójú férfiak nyúlnak utána. A vékonyabb csuklón ugyanis túl „terjedelmes” benyomást kelthet. A kéznek nem szabad izzadni alatta, de mivel a csuklóból a teljes kerülete körül „kiáll”, zavarhat bizonyos tevékenységeknél. Mindezt azonban ellensúlyozhatja a karkötő szép színes kialakítása.

Válogatásunk:

  • Diesel DX0847040 gyöngyös férfi karkötő
Diesel férfi karkötő gyöngyökkel
Forrás: gioiapura.it

A férfi karkötő párbaj nyertese

Szerkesztőségünkben egyértelműen abban hiszünk, hogy nem számít, melyik férfi karkötőt választja, nem fog mellényúlni. Árulás csak akkor fordulhat elő, ha helytelenül viseli. Amint azt fentebb jeleztük, fordítson különös figyelmet a bőr karkötő viselésére sporttevékenységek során. Azonban nincs elég óvatosság a férfi karkötő viselésénél akkor sem, ha hivatalosabb outfit – ről van szó. Ezért a férfi karkötő párbajunk nyertese az, amely jobban megfelel az Ön személyes elképzeléseinek.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Ezek a tippjeink nőnapi ajándékozására

5 inspiráló tipp nőnapi ajándékhoz

Egy nőnapi ajándék ékszer segít kifejezni a megajándékozottnak szánt személyes üzenetét vagy kívánságát. A legtöbb nő értékeli az élményeket, a divatos kiegészítőket vagy az órákat.

Guess kézitáskák

Hogyan válasszunk kézitáskát – lépésről lépésre

Hivatalos és ünnepi alkalmakra válasszunk erősebb, kisebb méretű kézitáskákat. A mindennapi viselethez jobban szolgálnak a nagyobb méretű kézitáskák, hosszabb vállpántokkal. Kézitáska kiválasztásakor vegye figyelembe személyes

Scroll to Top