Férfi bizsu: Válassza és viselje ízlésesen

A férfi bizsu változatos
Facebook
LinkedIn

A megfelelő kiegészítők kiválasztása férfi körökben éppoly zavaros feladat, mint a nőknek a motorolaj utántöltése. A férfi bizsu kifejezéshez nem hízelgő megbélyegzés kapcsolódik, amely a több évtizedes korlátozott kínálathoz kötődik. Ha egy férfi nem akarta, hogy egy agresszív fémlánc határozza meg, általában csak órát és gyűrűt viselt. Ennek a történetnek azonban vége van. Ma már a kiváló minőségű és eredeti férfi bizsu széles választékával találkozhat a piacon. Elég „csak” kiválasztani a megfelelő darabokat, és megfelelően kombinálni az öltözékkel. Tanácsot adunk, hogy kell ezt csinálni.

A cikk tartalma

Férfi karóra, mint az első számú divatkiegészítő

Ha a bizsu viselete szokatlan az Ön számára, általában egy márkás óra a legjobb első lépés. A témánkkal összefüggésben az órákat most nem a funkcionalitás oldaláról közelítjük meg, hanem mint egy divatos kiegészítőt.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő órát

Az óra egy bizonyos státuszszimbólum. A sportolókat masszív modellek képviselik nagy indexekkel, több alszámlappal, jellegzetes koronával és szilikon szíjjal. A bőrszíjas karóra tökéletes lesz a mindennapi viselethez, míg az elegáns, fém karkötős modellek a szigorú hivatalos eseményekhez. Általánosságban elmondható, hogy minél egyszerűbb az óra, annál elegánsabb.

Hogyan viseljünk az órát

Az óra a csuklón, vagyis a kéz legkeskenyebb részén található. Folyamatos úzusz, hogy az órát a nem domináns kézen viselik. Nem korlátozhatja  Önt a szokásos tevékenységeiben. A stílusos megjelenés érdekében az óráját olyan helyen kell viselni, amely szabaddá válik az ing ujja alatt, amikor a karját a könyökén hajlítja.

A mandzsettagomb a férfi bizsu kiváltságos eleme

Kiváltságos férfi bizsu: Mandzsettagomb

Ha van egy állócsillag a férfi bizsu világában, az a mandzsettagomb. Azonban a legformálisabb rendezvényeket követeli, és persze öltönyt.

Hogyan válasszunk mandzsettagombot

Mivel a mandzsettagombot egyre ritkábban viselik, viszonylag egyszerű módja felkelteni az érdeklődést egy kiegészítővel és kitűnni a tömegből. Ha hivatalosabb utat szeretne választani, válasszon egy kisebb, visszafogott párt. Olyan alkalomra, amikor megengedhet magának egy kis kísérletezést, adjon egy csipet eredetiséget outfitjének merészebb, eredetibb mandzsettagombokkal.

Hogyan viseljünk a mandzsettagombot

Ez a férfi bizsu kizárólag ingekhez és öltönyhöz köthető. Mint minden más fém tartozék, a mandzsettagomb is akkor néz ki a legjobban, ha más viselt fémekkel párosul.

Férfi bizsu kevésbé hagyományos formában

A jelenlegi piacon lévő férfi kiegészítők sok ihletet merítettek a női gardróbból. Karkötő, lánc vagy gyűrű – ezek egyike sem pusztán női kiváltság többé. Van azonban egy sajátosság. Ha a nőknél azt mondják, hogy a kevesebb néha több, az kétszeresen igaz a férfiakra. A férfi bizsut józanul, ízlésesen és ésszerűen kell kiválasztani.

A karkötők ma már a férfi bizsu gyakori részét képezik

Férfi karkötők

A karkötők már pár évtizede díszítik a férfiak csuklóját, és a következő lépést jelentik az ízlés szilárd talaján. Míg az előző éveket a durvább megjelenés jellemzte vastag bőr vagy fém formájában, addig ma már a férfiak is megengedhetik maguknak a letisztult, minimalista karkötőket és a divatos rétegezést. Nem kell aggódnia a különböző anyagok kombinációja miatt, amikor díszíti csuklóját. A férfi karkötők jól megértik egymást a jól megválasztott órával.

Férfi gyűrűk

A gyűrű egy kicsit merészebb választás a férfi bizsu sorából. Ha a mutató- vagy a gyűrűsujját díszíti egy domináns darabbal, akkor nem kell semmit hozzátenni. A mértéktartás keretében a szabály, nem több, mint két gyűrű egy kézen.

Férfi láncok

Felejtse el a 90-es évek hatalmas ezüst láncait. Válasszon minimalista nyakláncokat, amelyek személyesek és viselhetők a ruházat felületén. Alternatív megoldásként hagyja a láncot az ing alatt rejtve, és csak részben hagyja láthatóvá. Rafinált és titokzatos. A mellkas feléig érő nyaklánc is modern, és jól passzol egy egyszerű pólóhoz és farmerhez. A láncok esetében sem kell megijedni a népszerű rétegezéstől és kombinálni több, különböző hosszúságú modellt.

A bizsu, amely még nem kapott helyet a férfi ruhatárában

Ebben az irányban a hölgyek mégis csak fölényben vannak, és nem adták ki minden kiegészítőjüket az uraknak. Létezik olyan bizsu, amely után az erősebbik nem tagjaként semmiképp ne nyúljon. Kezdjük a lábak díszítésével. Felejtse el a lábujjgyűrűket és a bokakarkötőket. Még egy köldökpiercing vagy egy bross sem állja meg a helyét.

Ne feledje, a férfi bizsunak finom hangsúlyt kell fektetni személyiségére és teljes megjelenésére. A cél a kiegészítés és az aláhúzás, nem pedig a figyelem elterelése. Egy jól megválasztott darab végigkíséri élete legfontosabb pillanatain, és szentimentális értéket jelent. Magabiztosan és könnyedén fogja viselni.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top