Az Emily Westwood ékszer nemcsak az egyedi dizájnnal nyűgöz le

Emily Westwood - egy nem elcsépelt márka ékszerei a minimalizmus érintésével
Facebook
LinkedIn

Az Emily Westwood ékszer nem annyira népszerű, mint más neves cégek divat kiegészítői, mint például a Tommy Hilfiger, a Guess vagy a Fossil, de egyszerű különleges dizájnjával a természet jegyeivel hívja fel magára a figyelmet. De a természetes motívumokkal díszített minimalista dizájn nem az egyetlen olyan elem, amely annyira vonzóvá teszi. Barátságos árcédulája is vonzza a figyelmet. És ehhez kapcsolódóan magának az Emily Westwood márkának az irányvonala is említést érdemel.

A cikk tartalma

Emily Westwood – a természet ihlette ékszer

A svéd Emily Westwood márka képviselői nem titkolják, hogy termékeik tervezése során a természetből és a világ gyönyörű szépségeiből merítenek ihletet. Ennek ismeretében több mint érthető, hogy nemcsak az ékszer, de portfóliójuk egyéb darabjai is láthatóan viselik a természet motívumait. Ilyenek például a virágok vagy a pillangók portréi, szív formák, vagy akár maga a cég „madaras“ logója.

Az Emily Westwood cég úgy véli, hogy nincs jobb tervező, mint maga a természet. Nos, hogy őszinték legyünk, van értelme – a természetben a legegyszerűbb dolgok is igazán szépek. A stockholmi székhelyű márka célja, hogy kiválassza a természet legszebb árnyalatait, majd azokat olyan termékekbe öntse át, mint a különféle divatos kiegészítők – a fülbevalóktól a nyakláncokon és karkötőkön át az órákig. Az Emily Westwood ékszer viselői mindig magukkal tudhatják a gyönyörű világ egy részét.

Az Emily Westwood ékszer tele van a természetből származó inspirációval

Ékszer, amely megállásra késztet

Az Emily Westwood ékszer szó szerint behozza a természetet tulajdonosai életébe. Bizonyos mértékig megállásra kényszeríti őket, élvezni a jelen pillanatait, pihenni vagy elképzelni magukat egy szép helyen.

Az Emily Westwood márka általában azt állítja, hogy csak egyetlen világ létezik tele folyókkal, hegyekkel, erdőkkel, óceánokkal, virágokkal, holddal, csillagokkal és az égbolttal. Évmilliók telnek el, változnak az évszakok, de a természet szépsége megmarad. És ott van az egyén szépsége is, akinek mindig ott kell hogy legyen a természet egy része – egy része az Emily Westwood kivételes ékszer formájában.

Milyen az Emily Westwood ékszer?

Már az előző sorokból, amelyek főleg magának a cégnek az irányvonalát mutatták be, lehetett következtetni arra milyen is az Emily Westwood ékszer. Emellett azonban fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy olyan ékszerről van szó, amely a természet szépségével inspirálja tulajdonosait. Így mindenki, aki viseli, folyamatosan emlékeztetheti magát, hogy egy nagyszerű valami része.

Minimalista és tele a természettel

Végezetül csak annyit mondanánk, hogy az Emily Westwood ékszer főleg minimalista és tele a természettel:

  • minimalista egyszerűsége és visszafogottsága miatt ,
  • tele a természettel a benne felfedezhető természetes motívumok széles skálája miatt.

Ahogy fentebb már említettük, az Emily Westwood ékszer nemcsak minimalista, természetes motívumokkal díszített dizájnjával, de a barátságos árcédulával is lenyűgöz. Ez a megbízható rozsdamentes acélra tekintettel több mint korrekt. És ha nem is ezüstből vagy aranyból készült divatkellékekről van szó, vizuálisan mégis van mit kínálni tulajdonosaiknak. Az Emily Westwood órák, karkötők, nyakláncok, gyűrűk és fülbevalók számos színben készülnek – az időtlen ezüsttől a klasszikus aranyon át a modern rózsaszínig.

Emily Westwood karóra

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top