Ékszertrendek 2024-ben: minimalistáknak, maximalistáknak és másoknak is

Bemutatjuk a 2024-es év ékszertrendjeit
Facebook
LinkedIn

Világhírű tervezők és divatmárkák még szeptemberben debütáltak 2024 tavasz/nyár kollekcióikkal New Yorkban, Londonban, Milánóban és Párizsban. A gazdaságos mikro-szettek, a terjedelmes kézitáskák és a föld színekben pompázó időtálló kollekciók mellett ékszerkollekciókkal is lenyűgözték a divat rajongóit. Szóval mivel gazdagítjuk ékszerdobozainkat a következő évadban? Bemutatjuk a 2024-es tavasz/nyár legnagyobb ékszertrendjeit.

A cikk tartalma

Csillogó kerek fülbevalók

Bár a klasszikus karika fülbevalók már hónapok óta megállják a helyüket az ékszerdobozokban, itt az ideje, hogy némi csillogást adjunk hozzájuk. Divatosak a gyémántokkal, drágakövekkel és kristályokkal kirakott kerek fülbevalók. Az Ön fülei csillogással vonzzák magukra a figyelmet, s e csillogás tükrében szó szerint ragyogni fog a bőre. A csillogó ékszerek nem csak az alkalmi öltözet részei lesznek. A tervezők bebizonyították, hogy hatékonyan kombinálható olyan hétköznapi darabokkal, mint a bőrkabát vagy az elegáns pulóver.

Csillár fülbevalók

A fülbevalók kiemelt figyelmet kapnak az elkövetkező időszakban. Különleges függő csillárok a legkülönfélébb kivitelben jelennek meg a divat színterén. Ne szalassza el a lehetőséget, és ebben az esetben se féljen a lezserebb darabokkal való kombinációktól, főleg a szabad vállú felsőkkel vagy a föld színében készült ingekkel való kombinációtól.

Manzsetta karkötők

Egy újabb darab, ami egy ideje a női csuklók kedvenc dísze. A következő évad ékszertrendjei arról számolnak be, hogy az 1980-as évek divatja által ihletett mandzsetta karkötőknek nincs lejárati dátuma. Nyugodtan válasszon egy kicsit unalmasabb ruhát, például farmert és pulóvert, és alakítsa stílusos outfitre egy merész fém karkötő hozzáadásával. Tűrje fel a felsője ujját, és így legyen divatos.

A szivárvány színei ékszerdobozában

Néhány ékszergyártó cég már néhány éve kínál élénk színű darabokat, de csak ebben az évadban lendült fel ez a trend, és szó szerint ellepte a divat kifutókat. Ne féljen a színektől. Az ékszerdobozba zöld, piros és narancssárga bizsu ékszerek is tartoznak. Választhat üvegkristályokat, gyantát, köveket vagy gyöngyöket. A képzeletnek nincs határa.

Hosszú rétegzett nyakláncok

A mellkastól a köldökig érő rétegzett nyaklánc gubanc kibogozása megterhelő, vagy talán épp ellenkezőleg, terápiás feladat lehet. A hosszú rétegzett nyakláncoknak mindenesetre pótolhatatlan helyük lesz az ékszertrendekben. Kissé bohém stílusban tökéletesen kombinálhatók felsőkkel, pulóverekkel és nyitott kabátokkal vagy kardigánokkal.

Jellegzetes eredeti medálok

A rétegezés és az egymásra rakás most nagyon in, de voltak olyan tervezők is, akik e divatirányzat megtörésének szándékával egy feltűnő darabra fogadtak. Ez egy domináns medál a legváltozatosabb színben, formában és stílusban. Az egyetlen feltétel az, hogy jellegzetes, nagy és eredeti legyen. Könnyedén nyúlhat egy ízléses vintage medálhoz egy nagy beágyazott kővel.

Brossok reflektorfényben

A retro kiegészítő már egy ideje bejelentette fokozatos visszatérését. Most, hogy az összes kifutón rivaldafénybe került, fellendülése jelentős lesz. A brossok most menők! Minél feltűnőbb, annál jobb, de a trendek minden formában megjelennek. Akár egy visszafogott nemesfém bross után nyúl hivatalos öltözetéhez, egy csillogó ünnepi brosshoz az estélyi ruhájához, vagy hagyja magát elragadtatni az eredeti ötletes darabbal a hétköznapi alkalmi kombinációban, az ékszertrendek az Ön javára döntenek. Ez egy másik garantált módja annak, hogy még a legunalmasabb outfitet is feldobja.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top