Calvin Klein ékszer

Az ikonikus amerikai Calvin Klein márka ma már a divatipar egyik állócsillaga. A Calvin Richard Klein által 1968-ban alapított cég kezdetben farmerdivat gyártására specializálódott, de a márka portfóliója az évek során a divat minden területére kiterjedt. Különösen legendássá vált a Calvin Klein elasztikus fehérnemű, amelyet számos híresség mutatott be. A márka minimalista dizájnjáról ismert, ami az egyik fő ismertetőjegye. Progresszív, provokatív, stílusos, de megtartja minimalista dizájn ideáljait.

Calvin Klein férfi és női ékszer

A márka minimalista szellemiségét bizsujába is beolvasztotta. Portfóliójában elsősorban női ékszer található, amely dizájnja nem a felesleges hivalkodásra és a túlzott különcségre épít. A Calvin Klein ékszer formája letisztult, különféle geometriai alakzatokra emlékeztet. Elsősorban magasfényű rozsdamentes acélból készül. A hölgyek különösen kedvelik a fényűző arany különféle árnyalataiból készült Calvin Klein karkötőket. Ezeket az azonos kollekcióból származó nyakláncokkal vagy lógó fülbevalókkal lehet párosítani. A férfi ékszer esetében valamivel gyengébb a márka kínálata. Azonban lehet találni férfi Calvin Klein karkötőket decens színekben, vagy akár férfi gyűrűket is.

Mivel a Calvin Klein márka mindig is szeretett provokálni termékeivel, kínálatában talál majd valamivel markánsabb ékszert is. Ez színekben játszik, vagy díszkövekkel díszített, de azért megtartja a minimalista dizájn elveit. Természetesek az ikonikus cK kezdőbetűk is, amelyek a márka szinte minden ékszerét díszítik. Az elasztikus fehérneműhöz hasonlóan, az ékszernél is, a márka fő jellemzője a feltűnő logó használata.

Milyen a Calvin Klein ékszer ára?

A Calvin Klein ékszer nem tartozik az olcsó bizsu kategóriájába, de az ára így is kedvező. Az ékszer típusától függően az ár ékszerenként 17 és 35 ezer forint között mozog. A márka kínálatában drágább darabokat is talál, például a díszkövekkel díszítetteket.

A Calvin Klein ékszer férfiak és nők számára egyaránt elérhető

Összes ékszer nem szerint

Női ékszer

Férfi ékszer

Egyéb ékszer márkák

További információk az ékszerekről magazinunkban:
Scroll to Top