Pandora ékszer

A dán Pandora márka minden bizonnyal pótolhatatlan helyet foglal el a női divat kiegészítők terén. Koppenhága városából származik, és 1982 óta díszíti darabjaival a gyengédebb nemet. Azóta nagyon sok idő telt el, mialatt a kis családi vállalkozás egyedi női ékszer elismert gyártójává vált. Szegmensében páratlan, és sikereit elsősorban egyediségének köszönheti.

Gyors navigáció

Pandora ékszer

Női Pandora ékszer

Ha azt mondjuk, Pandora, lehet, hogy elsőként a függőkkel teli ragyogó karkötők jutnak eszébe, melyek jellemzőek erre a márkára. Nem is csoda. A könnyen testreszabható karkötők, amelyek kiegészíthetők különféle Pandora függőkkel, tették leghíresebbé ezt a márkát.

A Pandora ékszer esetében a fantáziának valóban nincsenek határai. Ha úgy dönt, hogy bővíti divat kiegészítői gyűjteményét a márka egyik darabjával, hihetetlen számú függő áll rendelkezésére a legkülönfélébb mintákkal, motívumokkal és színekkel, amelyeknek köszönhetően a karkötője valóban eredeti lesz .

Különféle, tematikusan eltérő kollekciók közül is válogathat Például nem szabad kihagyni a Pandora Signature, a Wish ill. a Timeless standard kollekciókat, ill. a más híres márkákkal (Disney, Star Wars, Harry Potter) együttműködésben készített kollekciókat.


A márka kínálata azonban nem ér véget a karkötőkkel és függőkkel. A márka műhelyéből származó első darab kiválasztásakor egyedi nyakláncokkal, fülbevalókkal és gyűrűkkel is találkozhat. Ezeket is, a márka műhelyének többi termékéhez hasonlóan, egyedi kivitelezés jellemzi. Bármi legyen is a választása a Pandora műhelyből származó kiegészítők közül, mindenképpen egy egyedi és összetéveszthetetlen ékszert kap.

Pandora ékszer

Összes ékszer nem szerint

Női ékszer

Férfi ékszer

Egyéb ékszer márkák

További információk az ékszerekről magazinunkban:
Scroll to Top