A bizsuval kapcsolatos legnagyobb mítoszok, amelyekkel nap mint nap találkozunk

Összegyűjtöttük a legnagyobb mítoszokat a bizsuval kapcsolatban
Facebook
LinkedIn

Manapság az emberek hajlamosak mítoszokat alkotni szinte mindenről. Kitartanak igazuk mellett, bár lehet, hogy egyáltalán nem így van. Ez alól a bizsuval kapcsolatos, világszerte elterjedt mítoszok sem kivételek.

A cikk tartalma

Melyek a bizsuval kapcsolatos leggyakoribb mítoszok?

Az ékszerek készülhetnek drága drágakövekből, de olcsóbb anyagokból is. Ha két egyforma kiegészítőt viselne a kezén, hasonló anyagból, több mint valószínű, hogy első pillantásra nem venné észre a különbséget. Míg sok drága ékszerben valódi aranyat használnak, a bizsuban például csak aranyozott anyagot használnak.

Ebben az esetben a különbség szinte észrevehetetlen. Ez az oka annak is, hogy a bizsu nagyon népszerű. Ráadásul megfizethetőbb.

Mindenki számára alkalmas a bizsu?

Találkozott már azzal az állítással, hogy a bizsu csak gyerekeknek való? A valóságban persze ez nem igaz. A hölgyek is előszeretettel nyúlnak az ékszerek után bizsu formájában. Főleg azokban az esetekben, amikor egy fontos társasági eseményre készülnek, vagy csak az öltözéküket szeretnék feldobni. Az a tény, hogy a bizsu csak kisgyerekek számára alkalmas, hatalmas mítosz.

Bár a bizsu olcsó, ez nem jelenti azt, hogy rossz minőségű

Olcsó a bizsu?

Igen, igaz, hogy a bizsu olcsóbb, mint a drága anyagokból, kövekből készült ékszerek, de nem teljesen olcsó. Az ára több paramétertől függ, például a feldolgozás alaposságától és a részletekre való odafigyeléstől. Az ilyen női ékszerek ára 7 de 27 ezer és több is lehet.

Praktikus tipp: A bizsu valóban megéri. Még mindig olcsóbb ékszerről van szó, így megengedheti magának, hogy többet vegyen belőle. Kombinálhatja és rendszeresen változtathatja.

Elég előkelő a bizsu?

Vannak, akik azt mondja, hogy a bizsu nem elég előkelő. Állítólag egy nő sokkal jobban örül egy drága ékszernek. Ez azonban nem igaz. Még sok szakértő is azt állítja, hogy minden ékszer előkelő. Azonban tudnia kell helyesen viselni. Ezért fontos az ékszerek megfelelő kombinációja más divat darabokkal és ruhákkal.

A bizsu egyhangú?

Ha azt gondolná, hogy a bizsu szinte egyforma, és nincs miből választani, akkor téved. A kínálatban szokatlan és  féltűnő darabokat is talál. Válasszon gyöngyöket karkötőhöz vagy esetleg retro ékszert. Egyszerűen fogalmazva, a bizsuban mindenki talál valamit magának.

Az bizsuval kapcsolatos egyik mítosz az eljegyzési gyűrűhöz is kapcsolódik

Az eljegyzési gyűrű lehet bizsu?

Az, hogy milyen eljegyzési gyűrűt vásárol, kizárólag Önön múlik. Lehet egy értékes drágakő, de lehet bizsu formája is. Ha nem fontosak az Ön számára az értékes kövek, a bizsu remek megoldás.

Rossz minőségű a bizsu?

A bizsuval kapcsolatos egyik leggyakoribb mítosz az, hogy ezek az ékszerek rossz minőségűek. De a valóságban ez nem így van. Az ilyen ékszer kiválasztásakor érdemes egy bevált boltra vagy egy ellenőrzött e-shopra összpontosítani. Azt azonban figyelembe kell venni, hogy minél alacsonyabb az ár, annál alacsonyabb a feldolgozási minőség. Minden attól függ, hogy milyen anyagot használnak és milyen tulajdonságokkal rendelkezik az ékszer.

Praktikus tipp: Ha a bizsu mellett dönt, ne csak az árat nézze. Előfordulhat, hogy az olcsóbb ékszerek gyengébb minőségűek lesznek. Ezért jobb, ha többet fektet be. Hiszen a bizsu ára egyáltalán nem magas. A bizsuval kapcsolatos mítoszok azt is állítják, hogy rövid élettartama miatt nem érdemes megvenni. Ez azonban határozottan nem igaz. A közepes árú ékszerek nagyon sokáig kitartanak.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Ezek a tippjeink nőnapi ajándékozására

5 inspiráló tipp nőnapi ajándékhoz

Egy nőnapi ajándék ékszer segít kifejezni a megajándékozottnak szánt személyes üzenetét vagy kívánságát. A legtöbb nő értékeli az élményeket, a divatos kiegészítőket vagy az órákat.

Guess kézitáskák

Hogyan válasszunk kézitáskát – lépésről lépésre

Hivatalos és ünnepi alkalmakra válasszunk erősebb, kisebb méretű kézitáskákat. A mindennapi viselethez jobban szolgálnak a nagyobb méretű kézitáskák, hosszabb vállpántokkal. Kézitáska kiválasztásakor vegye figyelembe személyes

Scroll to Top