Ez a TOP Calvin Klein férfi és női ékszer

A Calvin Klein márka nemcsak stílusos ruházatot, de divatos kiegészítőket is gyárt
Facebook
LinkedIn

Amikor azt mondjuk, hogy a Calvin Klein márka egyfajta ikon a divatiparban, egyáltalán nem fogunk túlozni. Calvin Klein gazdag története is erről tanúskodik. Ezúttal nem időzünk mellette, de egy egyszerű okból felhívjuk rá mégis a figyelmet – sok érdekességgel van tele,ezért javasoljuk, olvassa el. A CK termékek széles választékából ma egy adott kategóriára öszpontosítunk. A Calvin Klein férfi és női ékszerről van szó.

A cikk tartalma

Calvin Klein ékszer 2004 óta

A bölcs Wikipédia szerint a Calvin Klein ékszert először 2004-ben mutatták be. Mivel magát a márkát 1968-ban alapították, az ékszer viszonylag későn érkezett. Ugye? Másrészt, ahogy mondani szokás – jobb későn, mint soha. Tehát jobb a divatékszer szerelmeseinek.

Érdekesség
: Míg a Calvin Klein ékszert csak 2004-ben dobták piacra, az vásárlók már valamivel korábban vásárolhattak Calvin Klein órákat – konkrétan 1997 óta.

Calvin Klein divattervező és a márka logója

TOP Calvin Klein női és férfi ékszer

Minket azonban legjobban a konkrét Calvin Klein ékszer érdekel. Természetesen TOP darabokat válogattunk össze férfiaknak és nőknek egyaránt.

Calvin Klein női ékszer

Ha megnézi a Calvin Klein női ékszer teljes választékát, kiderül, hogy valóban sok van belőle. Karkötő, nyaklánc vagy fülbevaló. Mindezt megtalálhatja az ikonikus CK márka portfóliójában. Azonban minket  a Calvin Klein női nyaklánc érdekelt a leginkább. 2 olyan konkrét modellt választottunk ki, amelyek örömet tudnak szerezni a gyengédebb nemnek.

  • Calvin Klein Coil KJ63BP010100 női nyaklánc

Ez az egyszerűnek tűnő nyaklánc különösen két különböző színű domináns medállal hívja fel magára a figyelmet. Míg az egyik ezüst, a másik rose gold. A Calvin Klein Coil KJ63BP010100 női nyaklánc rozsdamentes acélból készül és 700 mm hosszú. Ezenkívül fényes felülettel rendelkezik.

  • Calvin Klein Unpaired KJ9VMN000100 női nyaklánc

A Calvin Klein Unpaired KJ9VMN000100 női nyaklánc hasonlóan egyszerű, de kissé elegánsabban hat. Két nyaklánc benyomását kelti, ezüst és egyben fényes, rozsdamentes acélból készült és 450 mm hosszú. Ezenkívül megerősíti azt a tényt, hogy az ezüst nyakláncok rendkívül népszerűek a hölgyek körében.

Calvin Klein női nyakláncok

Calvin Klein férfi karkötő

Ami a Calvin Klein férfi  ékszert illeti, a legelterjedtebb a karkötő. És ehhez igazítjuk a legszembetűnőbb Calvin Klein férfi karkötők válogatását is.

  • Calvin Klein KJ8WAB09010M férfi karkötő

A szépség az egyszerűségben rejlik! Feltételezzük, hogy a Calvin Klein tervezői hasonló mottót követtek a 190 mm hosszú férfi Calvin Klein KJ8WAB09010M karkötő megtervezésekor. Különösen érdekes a szimpatikus szürke szín és a bőr kivitelezés.

  • Calvin Klein Boost KJ5RBD21010M férfi karkötő

A Calvin Klein Boost KJ5RBD21010M férfi karkötő jelentősen másféle dizájnnal rendelkezik. Az előző modelltől eltérően rozsdamentes acélból készül, fekete és ezüst színt ötvözve. Míg szélessége 49 mm, átmérője 62 mm.

Calvin Klein férfi karkötő

Végezetül egy tipp

Ha véletlenül kissé más darabokat keres, ne essen kétségbe. Vessen egy pillantást például ezekre a Calvin Klein ékszerekre. Talán megtalálja közöttük kedvencét.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top